Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda ancak ve zarif bir görünüm sunar.

Beyaz duvarlarla evet da sarı veya altın kadar vesair bariz renklerle kontrast oluşturmadığı bâtınin odanın henüz majör görünmesini sağlayacaktır. şayet çok balkı sıfır koyu renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi yaratmak bâtınin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda kolaylıkla uyumasını sağlar.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle ahenk esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu bazı renkler:

Bu özelliği sebebiyle emniyetsiz esnek bir kullanım sağlayıcı antrasit rengi, asilli simgeleme etmesi ve gayrı metalik özelliklerini süresince barındırmasıyla beraber bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin serlıca özelliği şunlardır:

Antrasit gayrı renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara kıyak bir dünya esenlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına harmoni katkısızlayarak mekanlara şıklık tren.

Bu renk nispeten kullanışlı ve keyif vericidir. Uyanıklık edilmesi müstelzim anrasit gökçe duvar boyası renginin koyu tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Derin renk tonları ile elan zıt pastel belirtik renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Kilitsiz küreksiz antrasit rengi fevkdaki resimde de gördüğünüz üzere elan beton rengine yaklaşan beton renginden biraz elan derin bir tona iye olan gri tonuna denmektedir. antrasit duvar boyas bu renk tam bir orantı titrem olduğundan fenomenı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağdaş ve yalın antrasit duvar boyas bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. öteki renklerle kolayca entegrasyon sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler oluşturmak derunin bile uygundur.

Bu iki renk arasındaki kontrast, albenili bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve bir küme aksesuar kullanma ihtiyacını azaltır. Başkaca, yağız renge bakarak antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla henüz az maç muhtemellığınız vardır.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da horda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Ülkemizde yaşanmış olan zelzele felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına saksısağlığı, mecruhlarımıza acil şifalar dileriz.

Yumuşak Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan vesair bir renk grubu da sessiz tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Banyo içerisinde pırıltılı bir yapı yahut dizayna onay verilmeden yalnız mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan goldfix bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da tercih edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page